L'accident ha deixat un cotxe bolcat i una persona atrapada a l'interior d'un altre vehicle (Bombers))

Cues a l'AP-7 a Vilafranca del Penedès per un xoc múltiple amb un cotxe bolcat

La via ha quedat tallada gairebé una hora en sentit sud, mentre els Bombers treien una persona atrapada en un vehicle i retiraven un altre cotxe que havia bolcat

RedaccióActualitzat

Un accident múltiple ha tallat l'AP-7 a Vilafranca del Penedès durant gairebé una hora aquest matí, mentre els Bombers treballaven per treure una persona atrapada dins d'un vehicle, que després ha estat atesa pel SEM, el Servei d'Emergències Mèdiques.

El xoc també ha deixat un cotxe bolcat a la via, que ha obligat a tallar totalment l'autopista en sentit sud mentre actuaven els serveis d'emergència, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Una hora després, s'ha obert un carril a la circulació. Durant tot el matí hi ha hagut retencions en aquesta via, que han arribat a sumar cinc quilòmetres de cues. 

A la zona s'hi han desplaçat tres dotacions de Bombers, efectius del SEM i Mossos d'Esquadra.


També a l'AP-7, però a l'altura de Castellví de la Marca, encara a l'Alt Penedès, s'ha hagut de tallar un carril aquest matí per un altre accident, un xoc entre dos vehicles que no ha provocat ferits.

I a l'N-340, també a Vilafranca del Penedès, s'han format fins a dos quilòmetres de cua en sentit nord durant el matí per un altre accident que ha obligat a tancar la sortida 28 de l'AP-7 i a desviar el trànsit de la carretera nacional a la C-15. 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut